Shriners Hospital Pharmacy
Renovation of an existing pharmacy on the 3rd floor of the Shriners Hospitals for Children while maintaining full occupancy throughout construction and coordinating with a design team located across the country.
  • Location: Portland, Oregon
  • Architect: CBRE
  • Owner: Shriners Hospitals for Children

The project consisted of a new Ante room, non-hazardous drug compounding room and a hazardous drug compounding room that are now accessed through new interlocking sliding glass doors.

Additionally the scope included lifting a new condensing unit onto the roof by staging a crane between Shriners and OHSU. Extensive mechanical overhead ductwork was routed up through multiple floors with no pre-existing shaft space available, in order to reach the
new rooftop mechanical equipment. All temporary infection control and life safety measures were built and maintained by Perlo while following all temporary security measures given the high-risk associated with a pharmacy.