StorQuest Self Storage
This project features a 4-story ground-up self-storage facility in Happy Valley, Oregon
  • Location: Happy Valley, Oregon
  • Architect: Mildren Design Group
  • Owner: William Warren Group
“During the course of our project, Perlo maintained the highest standards of quality, value, professionalism, safety, and cleanliness. When you hire Perlo, you are hiring more than a General Contractor, you are hiring a partner!”
Chris Bunce
VP Construction & Development, William Warren Group

The project included a daylight basement, metal truss roofing, and a covered loading dock. Additionally, the project was built on a hillside adjacent to a creek, which required our teams to dig out land for the building and export large amounts of dirt from the site! We are so proud of the final product and couldn’t have done it without the hard work of our project team and field crews! Take a sneak peek at one of the final photos below.